Серые тучи...

Серые тучи,
Дождик колючий,
Капли на стеклах
И на листве.

Желтые листья,
Неба безличье -
Осенью стертый
Блик в синеве.

Тучи и тени,
Веток сплтенье,
Сумрак вечерний
Шорох дождя.

Вечер играет
Облачным краем,
Ветром осеним
Мимо скользя.

17 сентября 2008 года


Рецензии