Сонце

**********************
Не можу без тебе я жить,
Не можу без тебе ні дня -
Ти світла життя мого мить,
Ти краща за всіх, кохана моя.

Дивитись на тебе - засліпнеш :
Настільки прекрасна є ти.
Але ти про мене не мрієш -
Для мене це є лише сни.

Для мене - прекрасне ти сонце,
Що сяє навкруг, але не для всіх -
Не сяєш для мене в віконце.
Мої відчуття для тебе лише сміх.
**********************


Рецензии