Заглянь в мо оч

Заглянь в мої очі,
Відчуй мій солодкий біль.
Там недоспані ночі
І холодна постіль.

Там в серці стерильно,
у думках заметіль,
в моєму світові дивно,
почуття потонули в хміль.

Чуєш, заглянь у очі…
І назавжди там залишись.
Мої мрії жіночі
З твоїми навіки сплелись.


Рецензии