Мрiя

Я все гарно розумію,та від цього нерадію,
тому що тяжко буде,здійснити мою мрію,
вона нетяжка така ,
да тяжка тим,що мені важна,
важна мені моя сім'я.
Як небулоб те житя,
да перше від другого різниця,
в тім що батько,мати,я,
а далі я й кохана,чі просто жіночка моя.
А далі з жінкою усе  житя ,оте ,
кохане й миле, трішечки плаксиве,
твоя й моя ,чі просто наша є дитина ,
якою б небула плаксивой ,будем знати,
дали їй наших років силу ,
і її житя,це все,що вона здійснила,
та нехай буде благодать,усім людям,
сильним чи плаксивим,
та нехай живуть вони,Іісусовою силою.


что есть любовь,
                про силу.




Мечта прошлого и настоящего.


Рецензии