Янукович наш президент

Моя мечта увидеть поздороваться с моим кумиром


  "ЯНУКОВИЧ
  НАШ ПРЕЗИДЕНТ"

До влади треба сильную людину
Не вітчим був,а батьком нам усім
Так в нас ведеться в українському народі
Він є у нас ,і він у нас один
За Януковича віддам я голос свій
Хто другий покажіть
Я їм не вірю
Що з нас вони зробили.
Це жах!
Погляньте люди самі навкруги
Наш президент є Віктор Янукович
За ньго люди тільки гомонять
Народ шепоче, забрехалась
Терпіти вже немає сил
Нехочем Юлі
Як можна вірити її
Занепадає Україна
Усе розвалено,немов пройшла війна
Усе стає і фабрики,заводи
Яка в нас медицина і освіта
Нема культури,а це прірва
Туди нас тягне всіх вона
А з нею брат такої крові
Рука на серці "Любі друзі"
Позичив  очі у Сірка
Нема святого в них нічого
Яка ганьба,яка ганьба!
Родючої землі, як наша Україна. нема ніде
Робочі люди, голоси співучі
Все менше чути їх стає
Немов раби сільська людина
Вона княгиня так рішила
Цінує більше вже тварину
Родилась зразу паспорти
Щоб здерти зразу копійчину
Піди і вигудуй її
Село не газ нема труби
В людей спитала як нам жити?
Нема бабусі,дідуся 
Це справжня бідність,це біда!
А далі знову у багно
Брехливі їхні обіцянки
Вже скільки років
А все гірше, гірше
Пустили з торбою
Зганьбили весь народ
Де їх закон і їхнє правосуддя?
На граблі два рази,ми не наступим
Команду прохвостів до влади не пустим
Є сильна людина,це наш Янукович
Щоб мали майбутнє
І ми,наші діти
За нього підемо
Щоб став президентом -лиш наш Янукович!
Щоб з гордістью міг українец сказати 
Щаслива багата у кожного хата
У вільній  країні живем
Ми станем за Вас і за Вами стіною 
Щоб став призидентом 
Віктор Янукович


Рецензии
Рука на серці "Любі друзі"
Очі позичив у Сірка - улыбнуло, але...не треба собаку ображати...
Дякую, влучно!

Юрий Школьник   07.05.2010 22:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.