Ти не думай, що пiсня остання...

Ти не думай, що пісня остання,
Прибери ніжне пасмо з чола.
Знову літня доріжка туманна
Наші долі до купи звела.

І багаття жарке палить часто,
І слідкує, вогонь щоб не згас.
Різнобарвно він світить, квітчасто,
Зігріває теплом своїм нас.

А, буває, дощ, вітер наплине...
Та мине небагато часу,
Й знов ми чуєм як спів з неба лине,
Відчуваєм життєву красу.

Пам'ятаєш, що зовсім недавно
Щастя ніби втекло назавжди.
Ми шукали його, але марно,
Нам не квітли вишневі сади.

А тепер поєднались ми тісно,
Я коханню знаходжу слова.
Не остання в душі моя пісня...
Наче іволга взимку співа. 


Рецензии
Тепло та задушевність, повага та ніжність, любов та подяка
кожній строчці цьго вірша.
З подякою

Наталья Номировская   29.03.2010 16:45     Заявить о нарушении
Спасибо, Наталья! Стихотворение посвящено моей жене. Я рад, что Вам понравилось. С теплом. Л.Р.

Леонид Ружинский   03.04.2010 20:48   Заявить о нарушении