ЧАЙ, КОФЕ...

http://stihi.ru/2009/05/31/5464

ЧАЙ, КАВА….


Чай - кава.., потанцюємо,
Пиво - горілка.., полежимо,
Ми дівчисьок - не крадемо,
Ми любові  великої  прагнемо!

Чай - кава.., потанцюємо,
Пиво - горілка.., полежимо,
Тільки вийшло все інакше..,
Приспав нас клофелин у дерьмо!

Справа ця була на Рублевке,
Дівки - з Бутова.., пи….ец!,
Добре хоч не оскопили..,
Не відрізали "кінець"!

І коли потім у ментовке,
Розбирали чудовий той сон..,
Ми вирішили, - та ну  їх,  на х- ль!,
Хоча  і «Віски».., - самогон!

Будемо брати тепер по чину,
Із гламурного двору..,
У цьому бачимо ми причину,
Що з нами приключилася..,- я про тую  херню!

Щоб тато - генерал там,
Або  міністр хоч якій..,
Не підсиплять клофелину,
І за член спокійний я свій!


Рецензии