Сгушена

На кастанети
в клоните замръзнали
вятърът свири.
Мрачни облаци
хапят бавно небето,
звездите уплашени
зад тях са се скрили.
Тъмно е,
студено...

Аз съм на топло -
заспивам,
сгушена в мисъл
за теб...


/2008 г./


Рецензии