Мо думки

Мої думки - моє життя і слава,
То мій талан, моя далека вись,
Мої думки - то полум'я заграва,
У котрім всі бажання розлились.
Мої думки - мої могучі крила,
Моє тепло і мій сердечний жаль.
Мої думки - то нескоренна сила,
Яка здолає будь-яку печаль.
Мої думки - то дивовижні брами,
Тендітні, наче квіти навесні.
Люблю.... Люблю життя я до нестями,
Але вірші мої чомусь завжди сумні....

январь 2009


Рецензии