Чарка

На мене дивишся щоранку,
Коли я п'ю горілки склянку,
І ти взираєш в кожну чарку,
Неначе хочеш ще долити

Ти знаєш,я щаслива!
Хоча і все завжди банально,
Ти дивишся,я п`ю,
І я щаслива знову зранку,

Ти не дивишся на мене
Бо сьогодні ти осліп,
А я щаслива,
Бо я п`ю горілку з чарки,

Ти щасливий,ти сліпий,
Бо не бачиш більше чарки,
Ти мовчиш,а я співаю,
Бо кохаю дуже палко,

Спокій!Спокій!
Знову мариш ти вісні
Жарко,знову я скажу тобі,
Ти мовчи,я знаю,допомога,

Я не зможу,ти прости,
Я знов в дурмані,знову п,яна,
Коли вмиратимеш,прости,
Не зможу,я тобі допомогти,

Коли покинеш ти мене,
Не гай ти часу,
Забери мене!!!
За безтурботність,за кохання,
За кожну чарку,ту що зранку,
Забуть,и ніжно пригорни,
І я скажу тобі не йди!


Рецензии