Дежавю

Дивно все завжди складалось
Життя як сірий,темний сон
Приснилось раз і назавжди.
Отак і трапилось зі мною
Пішло все просто шкереберть.

Живу,сумую і не знаю
Що буде завтра,
Можливо не проснусь.
Забудуть всі,і ти також
Навіщо це тобі здалось.

Прийшов новий,живий світанок
І все ж лишився я живим.
Тримаючи на пульсі руку,
Почався новий відлік долі
І знову сипиться пісок.


Рецензии