Тъмна нощ

Тъмна нощ,
греховна нощ.
Огън
в камината пламти,
страст
между две тела кипи.
Изгарят устните плътта,
да вкусят искат те
от сладостта -
нектар от тялото ти
да отпият
и с нежни ласки
тебе да покрият.


/2006 г./


Рецензии