Дiчинка-Вивiрка Вивiрка-Доля

Дівчинка-Вивірка волоока
з волоссячком як у горобця-розбишаки
Стрибає з гілки на гілку Життя,
горішками бавиться з камінцями
Пазлітками мрій гаптує щодення
та пише словами і пастеллю
Саґу про кам'яних чоловіків
та покинутих галицькими Улісами
Жіночок-шпарівних-ґаздинь
А в цей час на дивному континенті
серед літа та неозор-безлюдних піщаних пляжів
Стоїть аероплан щойно з Парижу
Хвилі ласкавлять пісок,
Пірнальник шукає для Неї
потрібний лиш Їй подарунок…
Трунок сьогодні солодко-гіркий
Фарби лягають доладно на скло
Лови ілюзій скінчились давно
Ночі спокійно-солоні
Ні…
Вона буде щаслива
бо Їй
щастя нараяла
Вивірка-Доля…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.