Б ль на душ

А на серці знову біль,
І знову плачу в дощ,
Що на душі,
Все віє заметіль,
Та серце знову стає камяне,
На вулиці йде дощ,
Все сіре,все брудне,
Життя воно таке,
І не має барв у ньому,
Це все ти дав мені,
Та більш нічого,
Коли мені здавався ти миліш,
Я помилялась...
І знову отримала я вірш,
Про кохання тяжке,
І ніщо не здається мені гірш,
Ніж кохати тебе.......


Рецензии