Кохання - що ж за почуття?

   Кохання вічне.
   Кохання сильне.
   Кохання - що ж за почуття?
   Кохання - вірність.
   Кохання - ніжність.
   Кохання - це ж усе життя!
   Кохання - смуток.
   Кохання - муки.
   Кохання - біль до забуття!
   Кохання - святість!
   Кохання - радість.
   Кохання - злет у небеса.
   Кохання - воля.
   Кохання - доля.
   Кохання - роки  та літа!...


   Кохання! Двох сердець надбання.
   Надії, радощі, зітхання…
   Зирне у душу, серце розпалить,
   Утопить в мареві на мить.
   Займе найвище місце в світі!
   І вже не милі липи віті,
   Не світить сонечко тепер,
   І дух весни навіки вмер.
   Та в тебе є вже інша квітка -
   Твого кохання з шовку нитка.
   Не дай зав’янути - живи.
   Утратить цвіт - себе вини.
   І не в твоїх руках життя.
   Назад немає вороття.
   І пізно вже тепер кричати.
   Ти можеш лише тепер мовчати
   Про те, що сенс в житті знайшов
   Та тут й не треба більш розмов.
   Які ж солодкі оті хмари,
   В які знесли любові чари!
   Не низько падати ж, гляди!
   Та не боїшся ти біди.
   Отак веде тебе кохання…
   Надії, радощі, зітхання…
   Кохання… Що ж за почуття?


Рецензии