Набридло!..

Мені набридло вчити чужі вірші,
Хочеться писати свої.
Мені набрид стан власної душі.
Набридли ці  холодні «ні!».

Коли ж почнеться життя?
Скільки ще чекати?
Набридло слізне каяття,
І самій собі брехати.

Набридло відкладати «на потім»
Сподівання, можливості, мрії.
Набрид вже звичний попіл,
З якого відроджуюсь. Всоте.
               
                Щаслива?

Аж ніяк! Сонце сховалось за хмари,
Може, й зовсім було міражем.
Не живу. Лиш існую. Намарно.
День  зникає.  І вже не знайдеш…

А завтра ізнову – те саме.
Замкнулося коло навік.
Одна. І не з ними, не з вами,
Погляд униз з-під повік.

Заберіть мене звідси, благаю!
Покажіть хоч шматочок життя.
Я нічого про себе не знаю,
І в собі загубилася я…
 


Рецензии
Здолай витрыла почуттив,
Без сумнивив виддай себе покИю,
Нехай Любовию повиэ,
Щоб серця ум в тоби ожыв.

Надземный   11.04.2010 20:52     Заявить о нарушении
Неповторна рецензія! Дякую Вам:) З теплом,

Таня Танюк   11.04.2010 20:56   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.