Само мой си

спи
спи мой мили
ще те завия с поглед
с мисли ще те галя
да не те събудя
нежни думи
на ум ще ти шептя
не съм те търсила
при мене ли дойде
или аз при теб
не помня
но си в мен

на топло сгушен
спи при мен...

и те галя
и мълвя
мой си
само мой си
... блян


/2008 г./


Рецензии