Сон

Мені наснився він. У нього дивний стан.

В нього чарівний голос і вуста гарячі.

І, ніби, він моїх торкається плечей –

Я відчуваю погляд, але очей не бачу.


І, ніби, він моїх торкається долонь

Губами спраглими й такими вільними,

І, ніби, зараз він візьме мене в полон

Руками теплими й такими сильними.


І,ніби, подих той гарячіший за каву

І,ніби, подих той – пече, немов вогонь,

І, ніби, шкіра та духмяна і ласкава

Я, ніби, п`ю вино з божественних долонь.


І я не сумніваюсь – він – це ти

Я розділю з тобою і сон і ніч,

Я дозволяю все – що хочеш, тей й роби,

Бо ти мій чоловік – моя найкраща річ.


Рецензии