кепський план

з іншого боку твоєї відстороненості
усі сторонні здаються привидами
звивинами, пульсуючими скронями
випаровуються всі хто вірили
в реінкарнацію твоєї присутності
простір забув сліди твердої, фізичної
звичної форми, витекли юшкою
з філіжанки матерії ноти відчаю
ти, ти ти..сячі "я" у фантасмагоричному
шоу, балагані, пьєсі потрібне підкреслити
- маєш план?
- ні, але болю вистачить!
якщо ми знову невдало воскреснемо...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.