Карпатськi серпантини

Відкрились Карпати в просторах,
Палітрою грали під сонцем.
Кохались там з  хмарами гори,
Світились в закоханих очі.

Приспів:
І Карпати й полонини,
І Дніпро, ліси й поля.
Ненька рідна Україна,
Богом послана Земля.
Ти для мене, Україно,
Земна доленька моя!

Кружляли витки серпантину,
На небі сміялись веселки.
Немов  в кольоровім сатині,
В полонинах  цвіли едельвейси.

Тобі їх носив, моя люба...
Від щастя Карпати здригались.
Бо ж я і Господь тебе любим,
Як свідок, нам сонце сміялось.

Земний світ незвіданих таїнств,
Бентежив нам душі, і кров.
За хмарами, в небі кохались,
Відчували від Бога любов.


Рецензии
До чего же КРАСИВО!!!

Андрей Синеглазов   14.01.2010 10:24     Заявить о нарушении