Заради кохання? Заради азарту?

Спитаєш мене? Чи може не варто?
Кохання заради чи, може, азарту,
Я сіла з тобою на краєчку ліжка,
Тебе ненароком торкаючись трішки?
Кохання заради, заради азарту
Ми грали з Тобою у вечері в карти?
Дивилися ми один одному в очі...
Вплітаючи погляди в сутінки ночі.
Ми були відвертими, наче востаннє
Заради азарту? Заради кохання?
Ми пили вино і про щось говорили...
А я відчувала за спиною крила,
Які розсуваючи стіни і стелю
Несли моє серце в пекельну пустелю.
Від щастя і болю воно розривалось...
А я приховати все те намагалась,
Тобі шепотіла: "Не треба, не варто..."
Заради кохання? Заради азарту?


Рецензии