Не старайся

Не старайся, не турбуйся.
Я на хвильку, я піду.
Я ні словом не озвуся
Про свою стару біду.

Тут - сиділи, гомоніли
Тут - уперше цілував.
Там, на кухні, чайник білий
Аж до стелі парував.

Що було, того не буде.
Не розпитуйся чому.
Я слова твої облудні
Вже за правду не прийму.

Час –  не лікар. Час – філософ.
Серед мудрості років
Побіліють твої коси
Серед вистуджених днів.

Побіліють мої коси…
Як зустрінемось тоді,
Серце пісню заголосить
Про обмани молоді.

Але я, зібравши силу
(в помсти сила є своя),
Прошепчу:
«Не вір, мій милий,
То не я була, не я»


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.