Я вигнана з раю...

Я вигнана із раю
Чому? Спитаєш ти...
Бо я вже не кохаю
І рву твої листи!
Я вигнана із раю
Бо в голос не молюсь
Лиш пошепки читаю
Одну дурню якусь.
Я вигнана із раю
Чому? Спитаєш ти...
Я зради не прощаю,
Хоч гріх буду нести...


Рецензии