Добрий ранок

«Добрий ранок, коханий!» –
Шепчу.
По кімнаті розсипались звуки.
У чеканні втомилися руки.
Та про це я тобі промовчу.

«Добрий вечір, коханий!» –
Шепчу.
За дверима спинилися звуки.
Проклинаю цю довгу розлуку.
Та про це я тобі промовчу.

«На добраніч, коханий!» –
Шепчу.
Звуки тихнуть і боляче терпнуть.
І стає мені жити нестерпно.
Та про це я тобі промовчу.


Рецензии
Може хто позихне тут: "Доколi?"
то е отповiидь- у вашей доли
що б не выйшло,авжеж повсечясно,
буде все неодминно: и ясно и рясно.
С ув.А.

Александр Романов 2   21.02.2010 03:52     Заявить о нарушении