Вона

Це треба шукати
в її обiймах.
Вона несподiвана,
майже нова.
Який же зв'язок
в наших з нею фiльмах?
i правда в чиїх словах?
Вона - те, що хочеться
майже щоночi,
вона є в щоденному
розкладi мрiй.
Ти не сумнiвайся!
Я знаю - ти хочеш
нею розбарвити днi.


Рецензии
Дуже цікаво

Мальчик-Девочка   27.01.2010 03:52     Заявить о нарушении