Моя космография - укр

   Моя космографія
      
Нехай оточує світ океан -  правда Божа,
а не лускате, лискуче тіло брехні-змії.
Брехня діє подвійно, як та глуха огорожа, -
і захищає від правди, і закриває її.

Океанська безодня правди - теж штука подвійна, -
несе в собі морок смерті і спалах нового життя.
Але ці дві речі зливаються щиро, вільно.
І злиття це вічне.  І зветься воно - "Буття".

                11.01.2010


Рецензии
Хорошо, спасибо.

Андрей Пустогаров   11.01.2010 13:23     Заявить о нарушении
Надеюсь, у тебя тоже хорошее утро, Андрей. А.С.

Анатолий Секретарев   11.01.2010 15:15   Заявить о нарушении