Опустила руку в вечiр

Опустила руку в вечір
 Та й зловила дві зорі.
Занесла одну до хати,
Іншу – кинула в дворі.
Стало в хаті ясно-ясно
Аж осліпли мої дні.
А в дворі зоря – погасла,
Щоб помститися мені.
Опускаю руку в вечір,
Та не ловляться зірки
Вечір знов закутав плечі
В пропливаючі хмарки.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.