Як тобi коханий мiй в зимi?

Як тобі, коханий мій, в зимі?
Не напишеш, що тобі нелегко.
Гомонять піснями мої дні,
Що мені до тебе вже далеко.

Наша ніч з’єднала два світи;
У розлуці тільки наші руки.
«Я» для мене означає «Ти»
(Не беру в рахунок словозвуки).

На життя жалітись не мені;
Так не всім освітлено живеться.
Сніг і квіти на погожі дні,
Сум і радість на вразливе серце.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.