Осiннi мотиви

Колихається в повітрі
Заряд твого настрою,
А мені здається
Це осінні мотиви відлуння
Наштовхують розписати
Жовто-червоним листям
Кожний відбиток кросівки
Там і ось тут.

На горизонті тліють
Зелені барви
А ми в кишені ховаємо
Відірвані кусочки надії
Посмішкою дощу
Відкидаємо повсякденне
Яке широкими кроками
Намагається стати званим гостем
Це завтра…

А сьогодні…
Давай прогуляємося


Рецензии