Новий Р к

Новий Рік прийшов у гості,
Веселяться малі у дорослі.
Дід Мороз вже поспішає,
Та метелиця йому заважає.

Старенька й маленька Бабця – Яга
На діда наслала вітри та сніга,
Не хоче що б він дарував всім дарунки,
Бо їй не залишиться навіть і гумки.

Та й це не спинило веселого діда,
Він сам зупинив і вітри, і хурдигу,
Відправив він білочок швидких і спритних,
Що б ті подарунок віддали Язі.

Яга веселиться, радіють і діти,
І дід наш веселий радіє не менш,
Бо встиг він усюди дарунки рознести,
А значить і свято вдалось, як найменш.


Рецензии