***

Тільки очі твої я згадаю ві сні ,
їх згадаю коли я у смуті ,тривозі,
коли радісні ллються  довкола пісні,
а тебе я згадати не взмозі.

Пригадаю твій голос солодкий мов мед,
тиху, ніжну ,ласкаву і рідну розмову,
твої  риси і твій силует,
а тебе не згадаю я знову і знову.


Не згадала тебе, ні не взмозі я знов,
тихо ніч пролягла по верхів ю дібров,
ніжно місяць проплив , засвітив джерело,
а тебе ще в моєму житті не було.


Рецензии