Мо

Моє

Як непотріб викинула душу
У сміття.
І мовчати зболено я мушу.
Не біда.
Перетерплю, перестою, промовчу,
Переплачу, перейду, перекричу,
Заспокоюсь раптом.
І пересміюсь
Над собою.
Не бажаю це комусь.


Рецензии