Рожевий смак

Як важко бачити цей світ
Пустий, знекоджений, далекий.
Усе немов з майбутніх літ
Змінило темп наш на шалений.
Дивлюсь в вікно і вже не бучу
Простих людей і почуттів
Які життя робили краще
Щоб хтось когось та й полюбив.
Любов. Ніхто не пам"ятає
Її рожевого смаку.
Та вже ніхто і не згадає
Її чудового смаку.
Це важко написати словом
На це потрібен довгий час
І пояснити ненароком
Але її відняли в нас..


Рецензии