Першачки -

Світить сонечко яскраве,
Вітер тихо шепотить.
Гарний настрій, все цікаве!
Хтось до школи вже спішить.

Побіжали тихо ніжки,
Ступотіли каблучки.
По осінніх тих доріжках
Крокували першачки.

Побіжали, поспішили.
Спрага знань - душа тріпоче!
Бо навчання - ціле ДИВО!
Враз! ...і серце залоскоче.


Рецензии
Дуже добрий та світлий вірш! :) Приємно таке читати! :)

Успіхів вам у творчості!
З теплом, Оксана.

Оксана Стеценко   09.01.2010 22:18     Заявить о нарушении