Кандидати

Подiлили украiну як iз глека кашу.
На з'eднану роз'eднану на нашу й не нашу.
Вони щей не депутати а дiлити вмiють.
Нашi з вами пустi хати що все холоднiють.

А я думав Украiна недiлима буде.
самостiйна незалежна i нас не забуде.
Якби вмiли не дiлити а щей додавати.
то i люди з Украiни не стали б тiкати.
1999р


Рецензии