Птах

Крилом змахнула сіра птаха,
і в небо синє полетіла,
немає більше в мене страху ,
тебе сьогодні я простила.
 
За всі образи і страждання,
в усьом на світі ти не винен,
простила-відпустила птаха,
нехай летить , у небо лине.


Нехай собі літа на волі,
бо вільний він- кайдани впали,
я вже забула ту недолю
коли я птаха покохала.


На світі досить легко жити ,
коли ти вільний від усього,
я відпускаю і прощаю,
нехай собі літає,з Богом!


Рецензии