***

Я хотіла повернути час назад. Коли могла ловити твій погляд, коли ще не боялася відступити у прірву. Коли ти не відпускав моєї руки, або я твоєї, та це не важливо. Ти своєї не забрав, значить – не відпустив, значить – захистив.
Ти слухав дурниці, що я говорила… і обіймав так міцно, що я не хотіла від тебе йти, і так ніжно, аж боялася, що ти мене покинеш.
Я не втримала тебе, або ти не хотів все життя ганятися за мною…
Ти пішов… і я залишилась одна. Мені дуже самотньо без тебе, хоч навколо багато людей…
Можливо, ти не знав, але я дуже сильно любила тебе. Так сильно, що боялася залишитися поряд з тобою, боялася втратити себе… я не люблю показувати свої слабкості, тому не боролася за тебе, бо треба було боротися з собою.
І ти пішов…
А я не можу тебе повернути. А може і не хочу…
Без тебе я справді одна. Та коли була з тобою, була настільки ж самотня.
Добре, що ти пішов….


Рецензии