Забути все i спокiй мати...

Забути все і спокій мати,
Життя крутило і ламало,
Єдине – що співала мати,
Те - в моїй памяті осталось.

Я не спішу уже нікуди,
Не треба ні багатства, слави,
А щоб добріші стали люди,
Не схрони будували – Храми.

                2003р.


Рецензии