***

Калейдоскоп

Калейдоскоп. Обличчя. Усмішки. Слова.
Слова. Обіцянки. Забуті мрії.
Фантазій у людей давно уже нема
Їх забирати в  нас буденність сміє.

Калейдоскоп. Бігом. Бігом.
І в очі вже не дивимось відверто.
Кожен іде своїм шляхом.
Любов приносимо в криваву жертву.

Метро. Таксі. Трамваї. Знов бігом.
Робота – дім – робота. Не встигаєм.
І лиш вночі від себе потайком
Любові неземної так бажаєм.
31.12.2009


Рецензии