On-line Love

Набридло цілувати на ніч телефон,
Чекати на твої дзвінки та sms.
Ти бачиш звичний надпис To log on,
Продовжується затяжний процесс.

Чекаєш на підключення вночі,
Не дзвониш,бо боїшся розбудить :)
Але ти сподіваючись мовчиш,
Ти знаєш,що вона уже не спить.

Ти чуєш ніжний шепіт за вікном,
Прокинешся,а поряд не вона.
І знову звичний надпис to log on,
Ще спить,між вам в "off" стіна.

Ти знову сподіваючись мовчиш,
Побачив сонні очі ,вже online.
Почуєш ніжний голос,закричиш,
Але немає money,скінчився time.

Вона так хоже знову у real,
Торкнутись ніжних губ,не через LCD.
І ще раз їм побачитись пора...
Сказати : Ну ще трошки посиди.

Правдива ця історія нажаль,
Та зараз,ні для кого не секрет,
Для них U+2665,;
Кохання,це режим : on-line у  Internet.


Рецензии