знову пустота карта розум, коли ти наодинц п ш абс

І знову пустота картає розум
коли ти наодинці п*єш абсент
ти віддала себе за цент
Ти пий,тепер ти наодинці...

Тепер нема кому сказать кохаю.
Для нього стала стервом ти чи тінню
ви так і не дожили до спасіння.
Гукай тепер ти в самоті...

Ти й далі п*єш вже власні муки.
Сльозами скропленні самотніми ночами
ти вибач що тебе таким пізнала.
І знову пустота картає розум...


Рецензии