Мандруючи свiтом... Александр Витюк укр

***
Мандруючи світом,
Тикаючи пальцем у простір
Корольової кульки,
Падаючи дощем на
Волосся перехожих,
Ідучи назустріч веселці,
Перекинутій через річку,
Сповзаючи краплею по тілу,
Прямуючи до смолоскипу життя
Продовженої реальності
На сторінках
Мандрівної карти...


Рецензии