Ти мене не розумi ш!.. Виктория Василюк укр

***
Ти мене не розумієш!
Ти не бачиш, як насправді…
І мій бездоганний імідж
Вартий більше, ніж ти втратив.
Зацікавлений в стосунках,
Романтичних і відвертих.
Я сама для себе! Сумно…
Задоволений тепер ти?
Зараз вже не розміркую,
Що, навіщо, як насправді.
Плаче віртуальна мрія –
Снів безглуздих забагато


Рецензии