Як назвати...

Як назвати загублене тіло?
Як назвати страх?
Якась манія чи фобія,
Скаже газетна стаття.
Губи вимовлятимуть «передоз».
А лікар назве наркоманкою
Так і не знайшовши голки.
Як назвати загублений
Чотирьохкамерний орган?


Рецензии