Сон

Сон.
Сміливе рішення
При тому, що вузлик товстішає.
Я не встигаю приглядати за хвилинами
Кліпаю віями,
А мозочок уловлює вібрації необізнаного.
Ще в тумані…
Чи сірої чи білої речовини?!
Аби тільки не переплутати!
В якому місці обрізати і яку смужку?
Раптом, необхідно перевернути
Або повернути на місце.
Звідки?
Галюцинація...
Все кліпаю очима
Затерпла рука…
Мурашки…
Ножиці близько,
А сон за лівим вухом.


Рецензии