Зима

Твердіший сніг -
     коротшає життя,
     ножами сонце бавиться -
Підошви протирає...
Він ще твердіший за минуле,
Він означає зиму,
Що не була колись такою;
Не пиляла тупими ножами шию,
Не гула засніжено:
"ЛЮБИ ЇЇ ЩЕ БІЛЬШЕ..."


2003


Рецензии