Янголам, яких зустрiчав

В світ такий , пригнічено-похмурий,
Янголи ще можуть завітати,
А десь поруч будуть і амури,
Головне – то янголів впізнати.

Ось стоїть неподалік від тебе:
Тиха, мила, сонце у очах.
- Дівчино, скажіть, а ви не з неба?
Ви мені ввижалися у снах.

І вона так тихо засміється,
І її я знаю сотні літ.
Янгол в цьому світі – він знайдеться,
Тільки не спиніть його політ.

09.12.07
м. Полтава


Рецензии