Хочу в Президенти!

Мій народе, любі друзі! Хочу в Президенти!
Виберіть мене ще раз- за вас можу вмерти!
У прем*єри я не хочу!Там- прірва роботи!
Нехай діва та, з косою, тягне всі турботи!

А я б краще, як хлоп чесний, відпочив на дачі!
Бо не можу вже дивитись, як країна плаче.
Я п*ять років був при владі, маю чисті руки.
І я знову обіцяю-скінчаться ваші муки!

Присягаюсь, любі друзі, чужого не брати!
Хіба тільки ручку з столу, щоб щось підписати.
Бо в парламенті бардак- то бійки, то сварки.
Хто кого, за що, про що? Хватають за барки.

Не слухають скіпера народні депутати-
сплять, кричать, ламають крісла,
та про виборців своїх не думають дбати.

Якщо знову президентом стану, любі друзі,
отримає депутат кожен по заслузі.
От і рвуся я до влади знову так завзято.
Народ буде жити краще, я к вступить у НАТО.

А Юля мені говорить-"Зупинися ліпше!
Неможливо нам так жити- чит далі- тим гірше!"
А я знову доведу, якщо Божа воля,
що чекає на всіх нас- життя краща доля!

Моя влада, ваші гроші і робоча сила.
Тоді стане, любі друзі, країна - щаслива!


Рецензии
Анатолий!..
Поздравляю вас
с наступающим праздником!
http://www.stihi.ru/2015/03/18/4796
--------------------
С любовью, Татьяна

Татьяна Алексеевна Юдина   20.03.2015 23:20     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.