***

***
Къара денъиз сувгъа толмаса,
Къайнап олурмы?
Сельби тереги сувгъа тоймаса,
Яшап олурмы?
Баарь ягъмуры ягъмаса,
Мейва олурмы ?
Миллет тилини джойса,
Джаны къалырмы?!
                Апрель, 2007с.


Рецензии