Не зi мною

Відпускаю тебе, лети
Вже немає у серці місця?
Тільки вітер у нім свистить,
Порожнеча лиш ненависна.

Охолонули всі почуття,
І думками вже не з тобою,
А коли тебе поруч нема,
Значить, з іншою, а не зі мною.

Ненароком згадаю тебе
Не з печаллю і не з журбою.
А з краплиною співчуття,
Що тепер ти уже не зі мною!


Рецензии